Volledig scherm
Go Ahead Eagles-uitblinker Hobie verhulst (r) viert na de winst op MVV zijn feestje met keeperstrainer Sjoerd Woudenberg. © Pro Shots

GA Eagles-keeper Hobie Verhulst treft oude bekenden

Hobie Verhulst stond de afgelopen drie seizoenen onder de lat in Volendam. Voor de keeper van GA Eagles is het vrijdag dan ook een bijzondere avond als Verhulst in stuit op zijn oude vrienden uit het Noord-Hollandse dorp.

Verhulst is niet de enige die zijn oude club weer ontmoet. De import-Volendammers Teije ten Den en Cas Peters staan als oud-Eagles eveneens tegenover hun oude club in De Adelaarshorst. 

Deventer en Volendam onderhouden sowieso wel nauwe banden als het om spelers gaat die voor beide clubs actief waren. Liefst 21 voetballers speelden in rood/geel en oranje.

De 21 spelers die uitkwamen voor zowel GA Eagles als Volendam:
Hobie Verhulst, Sonny Stevens, Teije ten Den, Cas Peters, Cees Marbus, Jaap Bloem, Hans Salfischberger, Ulrich Wilson, Marcel Valk, Niels Kokmeijer, Orlando Smeekes, Donny de Groot, Johan Pater, Dominique van Dijk, Achmed Ahahaoui, Yannick de Wit, Luis Pedro, Guyon Philips, Ludcinio Marengo, Kevin Brands, Theo Zwarthoed.