GA Eagles viert feest na de tweede winst in de IJsselderby
Volledig scherm
PREMIUM
GA Eagles viert feest na de tweede winst in de IJsselderby © Pro Shots / Erik Pasman

GA Eagles op rapport na bijzonder voetbaljaar: dit was de beste speler van het seizoen

Met een Netflix-documentaire zette Kees van Wonderen Go Ahead Eagles aan het denken. Uit The Playbook, een serie rond legendarische coaches en hun stap naar de top van de Olympus, koos de trainer niet voor de protserige voetbalcoach José Mourinho. De Deventer club spiegelde zich aan het relaas van de Amerikaanse basketballegende Dawn Staley en trok wijze lessen.

1 reactie

 • Gerda Scheltinga

  1 maand geleden
  We gaan Kees nog missen. Begrijpelijk dat je nu gaat, ik had je toch nog graag een jaartje in Deventer gehouden. De beste trainer/coach die ik heb meegemaakt is dr. Frantiseck Fadronck, maar daar kwam Kees van Wonderen dicht in de buurt. Ook Fadronck was een aimabele en gepassioneerde trainer, met goede ideeën. Ik hoop dat Hake deze lijn gaat voortzetten.
 1. Gigantische ‘wall of fame’ naast Adelaarshorst onthuld: ‘256 vierkante meter emotie’
  PREMIUM
  Met video

  Giganti­sche ‘wall of fame’ naast Adelaars­horst onthuld: ‘256 vierkante meter emotie’

  Het stadionplein bij De Adelaarshorst in Deventer heeft een enorme oppepper gekregen met de onthulling van de Wall of Fame. Maar liefst 45 clubiconen van voetbalclub Go Ahead Eagles sieren het voorheen saaie en volgens sommigen lelijke kantoorgebouw Larenstein naast het stadion. De fotogalerij is vanavond vlak voor de start van de competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles tegen Feyenoord onthuld.