Deniz Türüç (links).
Volledig scherm
Deniz Türüç (links). © ANP

GA Eagles wacht nog steeds op tonnen van transfer Türüç

Go Ahead Eagles heeft nog altijd het geld niet binnen waar de club recht op heeft als gevolg van de transfer van Deniz Türüç van Kayserispor naar Fenerbahçe. De voetballer verkaste in 2015 van Deventer naar Turkije en maakte daar in 2019 de binnenlandse overstap.

 1. Athletic Skills Model leert Eagles-jeugd beter bewegen: ‘Laat Eagles een voorbeeld zijn’
  PREMIUM

  Athletic Skills Model leert Eag­les-jeugd beter bewegen: ‘Laat Eagles een voorbeeld zijn’

  Het zogenaamde Athletic Skills Model leert sporters veelzijdig bewegen. De in het afgelopen najaar geopende ASM-hal op de FSG Campus in Apeldoorn biedt iedere sportbeoefenaar de gelegenheid actief aan zijn motoriek te sleutelen. Nu de jeugdopleiding van eredivisievoetbalclub Go Ahead Eagles zich heeft geconformeerd aan de veelomvattende trainingsmethode, hopen FSG en de trainers van The Gym dat lokale amateursporters en -clubs dit voorbeeld weldra volgen.
 2. Een talent zo groot als Cruijff en een balvirtuoos met angst voor gemene mandekkers: de recordploeg van Go Ahead uit 1970
  PREMIUM

  Een talent zo groot als Cruijff en een balvirtu­oos met angst voor gemene mandekkers: de record­ploeg van Go Ahead uit 1970

  Wat René Hake, Jeffrey de Lange, Jay Idzes, Oliver Edvardsen en Bobby Adekanye gemeen hebben met František Fadrhonc, Nico van Zoghel, Dick Schneider, André van der Ley en Bert van Marwijk? Ze zijn allemaal clubrecordhouder. De eerste vijf verloren dit seizoen elf duels op rij niet, de laatste vijf deden dat ruim een halve eeuw terug. Nadere kennismaking met een quintet (en een tropische muzikale verrassing) van de ploeg uit 1970, die zaterdag in Waalwijk kan worden onttroond.