Go Ahead Eagles organiseert in de aankomende zomervakantie vier Go Ahead Eagles Soccer Camps voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar
Volledig scherm
Go Ahead Eagles organiseert in de aankomende zomervakantie vier Go Ahead Eagles Soccer Camps voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar © Eigen foto GA Eagles

GA Eagles zet jeugd aan tot voetbal in de zomervakantie

Na voetballoze tijden van corona mag er komende zomer weer volop worden gevoetbald. De traditionele Go Ahead Eagles Soccer Camps strijken weer neer in de regio.

Voetballers in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar kunnen zich weer aanmelden voor de voetbaldagen die op verschillende sportparken in de regio Deventer worden gehouden. Deze staan op de rol voor de zomervakantie als er volgens de RIVM-protocollen voor corona mag worden gesport. Er kan worden ingeschreven voor dagen bij Sportclub Deventer (6-8 juli), ABS in Bathmen (9-11 juli), Go-Ahead Deventer (12-14 augustus) en Albatross in Ugchelen (26-28 augustus).

Gekwalificeerde trainers

Er zijn per locatie 56 plekken beschikbaar voor de Soccercamps, waar drie achtereenvolgende dagen van 09.00 tot 15.00 uur wordt gewerkt aan de (individuele) voetbalskills. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop. De sessies staan onder leiding van gekwalificeerde oefenmeesters.

Voor meer informatie en opgave: www.ga-eagles.nl/soccercamps