Volledig scherm
Go Ahead Eagles logo © Jan Riemsdijk

GA Eagles zoekt nog rechteraanvaller en middenvelder

Go Ahead Eagles heeft de selectie voor komend seizoen vrijwel compleet aan het begin van de voorbereiding. De Deventenaren azen nog op twee spelers: een rechteraanvaller en een middenvelder.

Dat zijn de posities waar technisch manager Paul Bosvelt en trainer John Stegeman zich de komende tijd richten. Daarbij gaat GA Eagles niet over een nacht ijs, vertelde Stegeman. Het moeten versterkingen zijn met meerwaarde voor de Deventer selectie.

Financieel moet GA Eagles echter slim manoeuvreren. Het vertrek van de middenvelder Brem Soumaoro en vrijwel zekere afscheid van de dure Ghanees Shadrach Eghan helpen de Deventenaren, die dan een selectie van 26 spelers tot zijn beschikking heeft. Inclusief de drie keepers.

Met een geheel nieuwe kern in de A-selectie – een eis van Stegeman - werkt GA Eagles toe naar de start van de competitie op 17 augustus. GA Eagles trok deze zomer al negen nieuwe spelers aan: Istvan Bakx (FC Oss), Roland Baas (Heracles), Jeroen Veldmate (Emmen), Gino Bosz (Vitesse), Julian Lelieveld (Vitesse), Richard van der Venne (FC Oss), Maarten Pouwels (Dalfsen), Julius Bliek (FC Dordrecht), Hobie Verhulst (FC Volendam).