Volledig scherm
GA Eagles-speler Mohamed Hamdaoui © Pro Shots/Eric Pasman

Go Ahead Eagles hoopt overbodig tweetal deze maand te slijten

DEVENTER - Go Ahead Eagles hoopt Jerry van Ewijk en Mohamed Hamdaoui deze maand te slijten aan een andere club. De rol van beide aanvallers, die sinds 2015 actief zijn in Deventer, is al geruime tijd uitgespeeld.

Van Ewijk kwam dit seizoen nog niet in actie voor de hoofdmacht, terwijl Hamdaoui genoegen moest nemen met één invalbeurt, vorige maand tegen sc Heerenveen. De aanvallers trainen met de beloften en dat zal waarschijnlijk zo blijven tot ze een nieuwe werkgever hebben gevonden. ,,Ze mogen inderdaad weg en in dat opzicht is er weinig veranderd", bevestigt technisch manager Dennis Bekking. ,,We hopen ze deze maand te verkopen of te verhuren."

Dekker
Naast de aanvallers, die sinds medio 2015 actief zijn voor Go Ahead Eagles, keert ook Thijs Dekker voorlopig niet terug bij de eerste selectie. Hij trainde voor de winterstop mee met de hoofdmacht, maar is dit jaar weer aangesloten bij de beloften. In de jonge middenvelder ziet de club nog wel toekomst. ,,Wij hebben ervoor gekozen om de selectie deze winter te versterken en denken dat het voor Thijs beter is om het seizoen bij de beloften af te maken", legt trainer Hans de Koning uit. ,,Hij doet nu een stapje terug maar als het goed is, maakt hij er straks twee vooruit."

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement