Volledig scherm
Supporters steunen GA Eagles ook volgend seizoen weer. © Erik Pasman

Go Ahead Eagles nadert record met bomvolle Adelaarshorst

Go Ahead Eagles is hard op weg naar een clubrecord in de eerste divisie. De Deventer profclub bracht de afgelopen maanden al ruim 6150 seizoenkaarten aan de man.

Daarmee is het afgelopen seizoen nu al bijna geëvenaard toen er 6240 seizoenkaarten werden verkocht. Dat is het ‘all-time clubrecord op het tweede voetbalniveau’, laat GA Eagles weten. Tijdens de zo meeslepende play-offs van eind mei werden er nog eens duizend kaarten op de teller bijgeschreven.

Alleen in de eredivisie verkocht GA Eagles al meer seizoenskaarten deze eeuw. In het seizoen 2016/2017 waren er elke thuiswedstrijd 7025 vaste bezoekers in De Adelaarshorst. Dat is ook meteen het maximum aantal seizoenkaarten dat door Go Ahead kan worden verkocht voor de publiekstribunes.

  1. Wisselvallig GA Eagles geeft De Gier huiswerk en vertrouwen
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Wisselval­lig GA Eagles geeft De Gier behalve huiswerk ook vertrouwen

    Een pas na rust excellerende Ossenaar, een blunderende keeper, de sterk debuterende spits en een trainer die adequaat ingrijpt en de wedstrijd naar zijn hand zet. Na een merkwaardige voetbalavond in Brabant komt Go Ahead Eagles zaterdag als winnaar bovendrijven. De 1-2 in een uitduel op kunstgras is een opsteker, zeker, en een geweldige boost voor het zelfvertrouwen van GA Eagles dat zich in de brede subtop van de eerste divisie heeft gemeld. Maar ook een team wat nog steeds omgeven wordt door vraagtekens van onzekerheid.