Bobby Adekanye (links) helpt Go Ahead Eagles met de 2-0 tegen Fortuna Sittard op weg naar de tiende nederlaagloze wedstrijd op rij.
Volledig scherm
PREMIUM
Bobby Adekanye (links) helpt Go Ahead Eagles met de 2-0 tegen Fortuna Sittard op weg naar de tiende nederlaagloze wedstrijd op rij. © ANP

Go Ahead Eagles rukt op naar de top-drie van Europa

Ondanks de enorme opmars van Go Ahead Eagles - en daarmee inmiddels zicht op het linkerrijtje in de eredivisie - wil in Deventer niemand al praten over ‘Europa’. Maar na de zege bij Fortuna (0-2) van zaterdag kan de club er wat één lijstje betreft niet omheen. De bespeler van de Adelaarshorst is namelijk de nummer drie van het continent als het gaat om reeksen zonder competitienederlaag.

2 reacties

  • Bart van den Berg

    3 maanden geleden
    Categorie: stemmingmakerij Mijn club doet het goed, maar bij de eerste de beste nederlaag wordt dat weer in chocoladeletters geschreven.
  • Roy Wesselink

    3 maanden geleden
    Eerst nog minimaal 17 punten halen voor lijfsbehoud in de eredivisie! Dat Sparta fantaseert over Europa oké, Go Ahead nog bij lange na niet aan toe, dan praat je aan het einde over 40+punten voor Europees voetbal, je hebt er net 18, slaat nergens op