Jan Kromkamp, inmiddels trainer van CSV Apeldoorn, speelde korte tijd voor Liverpool, de club die in de finale van de Champions League staat.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Kromkamp, inmiddels trainer van CSV Apeldoorn, speelde korte tijd voor Liverpool, de club die in de finale van de Champions League staat. © Wout van Zoeren

Jan Kromkamp krijgt nog altijd kippenvel als hij de fans van Liverpool hoort: ‘Dat gevoel gaat nooit weg’

Jan Kromkamp (41) vertrok 16 jaar geleden bij Liverpool, maar nog altijd krijgt de ex-international uit Twello kippenvel als hij de fans You’ll Never Walk Alone hoort zingen. Zaterdagavond, wanneer zijn oude club het in de Champions League-finale opneemt tegen Real Madrid, zal dat niet anders zijn. ,,Die saamhorigheid is uniek.”

0 reacties

  1. Fabian uit Deventer heeft imposant GA Eagles ‘privé-museum’: ‘Je moet er heel veel voor over hebben’
    PREMIUM
    met video

    Fabian uit Deventer heeft imposant GA Eagles ‘pri­vé-museum’: ‘Je moet er heel veel voor over hebben’

    Hij heeft zijn eigen ‘privé-museum’. GA Eagles-supporter Fabian Driessen spaart al jarenlang zoveel mogelijk bijzondere shirtjes van de Deventer voetbalclub. Van trainingsshirt tot keeperstenue en van bruin, paars en blauw tot het bekende rood-geel. Aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen - de spelers trainen vanaf dit weekend weer - laat hij zijn collectie zien. ,,Je gaat op een gegeven moment wel ver om zo’n shirt te bemachtigen.”