Volledig scherm
Go Ahead Eagles © anp

Jeugd GA Eagles beleeft een vruchtbare zaterdag

Met drie overwinningen beleefde de jeugd van Go Ahead Eagles een prima voetbaldag. Alleen trainer Tristan Berghuis zag zijn formatie Onder 15, dat tot zaterdag alles won in de eerste divisie, dure punten morsen in Katwijk: 3-3 tegen Quick Boys.

Onder 19

De oudste jeugd van GA Eagles herstelde zich van de ongelukkige start van het seizoen in de tweede divisie. De ploeg van trainer Erik Zandstra won op sportpark Zuiderlaan in Twello met 1-0 van Roda’46. Daarmee poetste GA Eagles, dat Don Gambier al vroeg in de wedstrijd zag scoren, de 4-2 nederlaag uit de openingsakte van het seizoen enigszins weg.

Onder 17

GA Eagles O17 heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen in de tweede divisie A omgezet in een overwinning. Na de winst op Be Quick 1887 van vorige week zag trainer Ugur Yildirim zijn elftal dit keer winnen van Waterwijk: 2-1. Milan Berenschot en Gijs Hovius tekenden voor de treffers.

Onder 15

GA Eagles O15 is na de bliksemstart van het seizoen in de eerste divisie laag zaterdag tegen het eerste puntenverlies aangelopen. De matig spelende Deventer ploeg speelde met 3-3 gelijk tegen Quick Boys, dat in de slotfase langszij kwam. Trainer Tristan Berghuis zag Leon Opdam (2) en Mohammed Galiif scoren voor GA Eagles, dat nog wel koploper is met 10 punten uit vier duels.

Onder 13

De jongste jeugd van GA Eagles heeft de eerste driepunter van het seizoen in de eerste divisie hoog binnen. Bij Spartaan’20 werd het 0-3 voor de Deventenaren die onder leiding staan van trainer Jip Ellenbroek. Jesse Wijnstok scoorde twee keer, de Rotterdamse hekkensluiter zelf één keer in eigen doel.