Volledig scherm
Go Ahead Eagles. © ANP

Jeugd GA Eagles blijft in roes van overwinning

Go Ahead Eagles heeft de overwinningsroes van vorige week doorgetrokken. Met drie overwinningen voor de oudste jeugdteams beleefde de Deventer opleiding een aardige zaterdag.

Onder 19

De oudste jeugd van GA Eagles heeft de tweede zege van deze voetbaljaargang op zak. De ploeg van trainer Erik Zandstra won op sportpark Zuiderlaan in Twello met 4-2 van Kon. HFC. De doelpunten kwamen van de voeten van Mario Francismouth (2), Don Gambier en Olaf Kok. GA Eagles haakt met de zege, na de nederlaag in de eerste wedstrijd van het seizoen, weer aan bij de topploegen in de tweede divisie.

Onder 17

GA Eagles O17 is na drie duels de ongeslagen koploper van de tweede divisie A. Het eveneens nog ongeslagen Hollandia werd met 4-0 geklopt door de formatie van trainer Ugur Yildirim. Voor GA Eagles scoorden Jordy Halfwerk (2), Gijs Hovius en Milan Berenschot.

Onder 15

GA Eagles O15 won zaterdag voor de derde keer dit seizoen. Trainer Tristan Berghuis legde met zijn ploeg, die vorige week na een matig duel met 3-3 gelijkspeelde tegen Quick Boys, Almere City FC met 2-0 over de knie. Jorn Hekkert en Ibrahima Kouyate tekenden voor de doelpunten van koploper GA Eagles.

Onder 13

De jongste jeugd van GA Eagles ging zaterdag in eigen huis onderuit tegen Zeeburgia. De Amsterdammers – na vijf wedstrijden nog zonder puntenverlies in de eerste divisie hoog – wonnen in Wesepe met 0-2 van de Deventenaren die onder leiding staan van trainer Jip Ellenbroek. GA Eagles bezet de zesde plaats.