Volledig scherm
Go Ahead Eagles © BSR Agency

Jeugd GA Eagles buigt hoofd voor koploper Roda JC

De oudste jeugd van Go Ahead Eagles is er niet in geslaagd voor een verrassing te zorgen in de eerste divisie. Het elftal van trainer Jan Kromkamp boog met 1-2 het hoofd voor de nog ongeslagen koploper Roda JC.

GA Eagles O19 speelde een prima eerste helft, zag Kromkamp. Zijn ploeg verzuimde echter de score te openen, waarna de Limburgers dat na rust wel deden. Quentin Oliekan bracht de spanning nog even terug, maar tot de gelijkmaker kwam GA Eagles niet meer. GA Eagles handhaaft zich ondanks de nederlaag in de middenmoot.
,,We hebben onnodig verloren‘’, meende Kromkamp in een reactie op twitter. ,,We waren op beslissende momenten net niet doelgericht genoeg. Ook werd er teveel de lange bal gehanteerd. Wanneer we gingen voetballen kwamen we tot goede aanvallen, helaas nul punten vandaag.‘’

Verrassing

GA Eagles Onder 17 verraste Alphense Boys. De ploeg van trainer Ugur Yildirim, hekkensluiter in de eerste divisie, was met 1-0 te sterk voor de koploper uit Zuid-Holland. Stan ter Haar tekende na de pauze vanaf de elfmeterstip voor de enige Deventer treffer.

De jeugd onder 15 jaar was veel te sterk voor hekkensluiter Flevo Boys: 0-9. Bruno van den Dungen (3), Milan Berenschot (2), Dinand Burgmeijer (2), Jorn Hekkert en Robbin Weijenberg tekenden voor de doelpunten van GA Eagles, dat zich handhaafde aan kop van de tweede divisie.

De ongeslagen koploper Roda JC O13 was met 0-2 te sterk voor de leeftijdsgenoten van GA Eagles. Het elftal van trainer Jip Ellenbroek bezet de vijfde plek in de eerste divisie.