GA Eagles
Volledig scherm
GA Eagles © ANP

Jeugd GA Eagles laat concurrent kansloos in direct duel

Go Ahead Eagles O15 heeft mede dankzij vier doelpunten van uitblinker Mohamed Galif zaterdag een belangrijke slag geslagen. Het elftal van trainer Tristan Berghuis won in de eerste divisie laag in een direct duel met 6-3 van nummer twee AFC’34.

GA Eagles kende een uitstekende eerste helft die de Deventer ploeg met een 4-0 voorsprong besloot. ,,In de eerste helft klopte het allemaal’’, verklaarde Berghuis op de clubwebsite. ,,Van het veldspel met bal tot het druk zetten, een droomscenario voor een trainer.’’
Na de pauze werd GA Eagles gemakzuchtiger, maar in de problemen kwam de ploeg van Berghuis niet meer. Naast de vier treffers van Galif was ook Jorn Hekkert twee keer doeltreffend. GA Eagles O15 staat bovenaan met 19 punten uit zeven duels. DSO uit Zoetermeer is de nummer twee met 6 punten minder. De beide bovenste ploegen promoveren uiteindelijk naar de eerste divisie hoog.

GA Eagles O13

De jongste jeugd van trainer Jip Ellenbroek was kansloos tegen PEC Zwolle O13. De Mini-IJsseldfderby in Twello ging met 0-4 verloren. GA Eagles bezet de zesde plaats in de eerste divisie hoog. Komende zaterdag wacht het bezoekje aan NAC Breda, de nummer drie van de ranglijst.