Volledig scherm
De nieuwe trainer/coach van GA Eagles, John Stegeman, gaat een sessie verzorgen voor Lettele O17. © ANP Pro Shots

Jeugd Lettele krijgt les van technische staf GA Eagles

De voetballende jeugd onder 17 jaar van Lettele krijgt hoog bezoek. De Sallandse junioren worden komend seizoen eenmalig onder handen genomen door de technische staf van Go Ahead Eagles.

Dat is de prijs die Lettele O17 jaar heeft gewonnen dankzij Stefan Frederiks, seizoenkaarthouder van GA Eagles. De Sallander deed mee aan de actie van de Deventer profclub om – na verlenging van het jaarabonnement in de Adelaarshorst – een voetbalteam op te geven voor een training van de nieuwe staf met John Stegeman, Marco Heering en Kick Maatman. 

Het jeugdteam van Lettele werd door Frederiks voorgedragen en woensdag door Istvan Bakx, de nieuwste Deventer aanwinst, als winnaar getrokken uit een vaas met 71 deelnemende teams. De datum waarop de speciale oefensessie wordt gegeven wordt later bepaald.

  1. Brandweer van Malta moest zwaargewonde oud-Eagle De Kogel uit wrak van auto bevrijden
    PREMIUM

    Brandweer van Malta moest zwaargewon­de oud-Eagle De Kogel uit wrak van auto bevrijden

    De fysieke en sportieve toekomst van Leon de Kogel lijkt in duigen gevallen. De oud-spits van Go Ahead Eagles overleefde vorige week weliswaar een ernstig auto-ongeluk op het vakantie-eiland Malta, de 26-jarige Houtenaar hield zwaar beenletsel over aan de crash. Het is nog maar zeer de vraag of De Kogel ooit nog normaal zal kunnen lopen bevestigen bronnen dichtbij de familie van de zwaargewonde aanvalsleider.