FC Utrecht-trainer John van den Brom
Volledig scherm
FC Utrecht-trainer John van den Brom © ANP Sport

John van den Brom: ‘GA Eagles is een goed lopend elftal’

John van den Brom heeft de laatste weken een aardig beeld gekregen Go Ahead Eagles. De trainer van FC Utrecht zag de Deventer ploeg drie keer aan het werk in de afgelopen weken.

Donderdag is FC Utrecht te gast in de Adelaarshorst en strijdt met GA Eagles om een plek in de halve finales van de KNVB-beker. ,,Wij hebben een aardig beeld van Go Ahead’’, aldus Van den Brom. ,,Voor hun duel met Jong Ajax was Go Ahead lang ongeslagen. Het is een goed lopend elftal, dat op elkaar is ingespeeld en niet voor niets zo lang ongeslagen was. Dat zegt iets over de kracht van Go Ahead.”

FC Utrecht kan tegen GA Eagles weer beschikken over Joris van Overeem. Hij was lang geblesseerd aan de enkel. Ook de Senegalese international Lamine Sané is speelgerechtigd, maar hij begint op de bank. Sané werd afgelopen weekeinde binnen gehaald door de Utrechtse nummer zeven van de eredivisie. Voor Adrian Dalmau komt het duel in de kwartfinale van de KNVB-beker te vroeg. Ook Willem Janssen, Maarten Paes en Mitchell van Rooijen ontbreken.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Zoet, Klaiber, Emanuelson, Hoogma, Van der Maarel; Maher, Van de Streek, Gustafson; Kerk, Bahebeck, Peterson.