Volledig scherm
GA Eagles scoorde erop los in 2018 tegen Jong FC Utrecht. © Erik Pasman

Jong FC Utrecht scoorde nog niet in de Adelaarshorst

Go Ahead Eagles en Jong FC Utrecht troffen elkaar nog niet vaak in de eerste divisie. In de eerdere ontmoetingen in de Adelaarshorst, waar vrijdagavond pas voor de derde keer wordt afgetrapt tussen beide teams, bleef de Deventer thuisploeg ongeslagen en kreeg het geen doelpunt tegen.

Vooral de ontmoeting van vorig seizoen was een plaatje uit roodgeel gezichtspunt. Met een 5-0 overwinning schoot GA Eagles uit de startblokken in de eerste wedstrijd van het seizoen.
Hoe anders was dat een jaar eerder. In een slaapverwekkende vertoning – overschaduwd door alle bestuurlijke onrust en het vertrek van technisch manager Dennis Bekking – werd het op een donkere maandagavond in november 2017 een bloedeloze 0-0.

In stadion Galgenwaard beleefde GA Eagles met een 1-0 nederlaag en een 2-4 overwinning wisselend succes tegen de Utrechtse beloften.

Oud-spelers

In deze eeuw waren er zeven spelers die actief waren voor GA Eagles en Jong FC Utrecht: Chris David, Donny de Groot, Frank van der Zwan, Jordy Zuidam, Koen van der Biezen, Nick Marsman en Robin van der Meer.