Volledig scherm
Alfred Knippenberg (links) keert weer terug op het oude nest. © Pro Shots

Knippenberg terug als teammanager bij GA Eagles

Alfred Knippenberg keert terug als teammanager van Go Ahead Eagles. De oud-speler van de club stopte vorig seizoen na twee jaar als teambegeleider van de hoofdmacht, maar maakt nu dus zijn rentree.

Dinsdag werd al bekend dat Jan van Staa het komende half jaar hoofdtrainer is. Hij wordt geassisteerd door Kick Maatman en nu ook Knippenberg, die een rijk verleden heeft als speler. Hij speelde voor onder meer GA Eagles, Heracles en DS’79 en FC Zwolle. De Deventenaar betekende echter vooral veel voor GA Eagles, de club waar hij groot werd. ,,Hij is cult en een belangrijk gezicht in de nieuwe technische staf’’, aldus directeur Hans de Vroome. 

Knippenberg werd deze zomer opgevolgd door Sebastiaan Ribbink, maar die kon zijn werkzaamheden niet meer combineren met zijn privéleven.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!