Trainer Kees van Wonderen heeft tegen Heracles weer wat meer te kiezen, al moet hij het nog altijd stellen zonder een vijftal spelers.
Volledig scherm
PREMIUM
Trainer Kees van Wonderen heeft tegen Heracles weer wat meer te kiezen, al moet hij het nog altijd stellen zonder een vijftal spelers. © Pro Shots / Erik Pasman

Kuipers en Heil terug bij GA Eagles voor Overijsselse clash met Heracles

voorbeschouwingTrainer Kees van Wonderen van GA Eagles kan zondag in de uitwedstrijd tegen Heracles (aftrap 14.30 uur) weer beschikken over Bas Kuipers en Ogechika Heil. De ploeg uit Deventer hoopt in de eredivisie aan te knopen bij het bekersucces van eerder in de week tegen Heerenveen (1-0 winst).

 1. Drie keer scheepsrecht? GA Eagles doet tegen NEC hernieuwde gooi naar Europees ticket
  PREMIUM
  voorbeschouwing

  Drie keer scheeps­recht? GA Eagles doet tegen NEC hernieuwde gooi naar Europees ticket

  De aanhouder wint. Als dat gezegde opgeld doet, mag Go Ahead Eagles zich verheugen op een even onverwacht als welkom extraatje in een al zeer geslaagd eredivisieseizoen. Bij winst op NEC zondag blijft de ploeg van trainer Kees van Wonderen in de race voor plek acht en dus een ticket voor de play-offs om Europees voetbal. ,,Het hangt van details af of je dit soort wedstrijden wint.”
 2. Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

  Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.