GA Eagles treurt na de 1-0 nederlaag in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
GA Eagles treurt na de 1-0 nederlaag in Nijmegen. © Pro Shots / Stefan Koops

Kwaliteitsgebrek en vloek van achtste plek krijgen vat op Go Ahead Eagles: kostbaar punt glipt door de vingers

RapportIs er in de eredivisie dan helemaal niemand die achtste wil worden? Het begint er serieus op te lijken. De vloek van de laatste plek in de nacompetitiestrijd om een Europees ticket verlamt de benen. Go Ahead Eagles laat bij NEC een kostbaar punt door de vingers glippen: 1-0.

 1. Fabian uit Deventer heeft imposant GA Eagles ‘privé-museum’: ‘Je moet er heel veel voor over hebben’
  PREMIUM
  met video

  Fabian uit Deventer heeft imposant GA Eagles ‘pri­vé-museum’: ‘Je moet er heel veel voor over hebben’

  Hij heeft zijn eigen ‘privé-museum’. GA Eagles-supporter Fabian Driessen spaart al jarenlang zoveel mogelijk bijzondere shirtjes van de Deventer voetbalclub. Van trainingsshirt tot keeperstenue en van bruin, paars en blauw tot het bekende rood-geel. Aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen - de spelers trainen vanaf dit weekend weer - laat hij zijn collectie zien. ,,Je gaat op een gegeven moment wel ver om zo’n shirt te bemachtigen.”
 2. GA Eagles na corona-ellende met alle toeters en bellen naar Klein Milanello in Terwolde: ‘We hebben weer vlees met jus’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  GA Eagles na corona-ellende met alle toeters en bellen naar Klein Milanello in Terwolde: ‘We hebben weer vlees met jus’

  Een paar besloten wedstrijden en zelfs trainingen achter een gesloten hek. Geen fans. Geen reuring. De traditionele voorbereiding van GA Eagles in Terwolde was de afgelopen twee jaar vanwege corona een doodse, sfeerloze bedoening. Maar nu klinken weer luid alle toeters en bellen: er komt als vertrouwd een traditionele, drukke voetbalzomer in Terwolde. En de gastheer is daar maar wat blij mee.