Opperste concentratie bij Philippe Rommens, die hier PSV'er Olivier Boscagli in het oog heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Opperste concentratie bij Philippe Rommens, die hier PSV'er Olivier Boscagli in het oog heeft. © Pro Shots / Erik Pasman

Lef van GA Eagles en Rommens blijft onbeloond tegen PSV: ‘Niet het idee dat we zouden verliezen’

reactieAls Go Ahead Eagles met 1-2 verliezen van PSV, normaal gesproken zou je zeggen: business as usual. Maar Philippe Rommens hield er woensdagavond toch een wat vervelend gevoel aan over. De Belgische middenvelder gaf de fraaie pass op Inigo Cordoba waarna de Spanjaard voor 1-1 zorgde. In de slotfase ging PSV toch met de winst aan de haal.

 1. Beukema raakt niet in de war van beroerde start AZ, al mist hij Deventer nog steeds: ‘Maar GA Eagles kan borst natmaken’
  PREMIUM

  Beukema raakt niet in de war van beroerde start AZ: ‘Maar GA Eagles kan borst natmaken’

  Hij was al de Europese stormram van AZ tegen Celtic, maakte zondag tegen Heracles zijn debuut in de eredivisie en staat morgen voor het eerst in zijn leven lijnrecht tegenover zijn grote voetballiefde. ,,Gek en speciaal.’’ Als altijd is er bij Sam Beukema die even stralende als aanstekelijke lach, die iedereen bij Go Ahead Eagles zo goed kent en waarmee hij sinds deze zomer de harten van de fans in Alkmaar verovert.
 2. Ex-Eagle Wout Droste avonturiert in het land van vuur en ijs: ‘Na onze bizarre handhaving zag ik het noorderlicht’
  PREMIUM

  Ex-Eagle Wout Droste avontu­riert in het land van vuur en ijs: ‘Na onze bizarre handhaving zag ik het noorder­licht’

  Almelo was mooi, Deventer prachtig, het avontuur op IJsland magisch. Amper drie maanden laveert Wout Droste over het eiland in de Atlantische Oceaan, maar de indrukken zijn voor de eeuwigheid. Vulkanen, gletsjers en een bizar sportief heldenepos doen de 32-jarige oud-speler van Go Ahead Eagles glimmen van trots. En de slotakte moet nog worden geschreven. Zaterdag sluit Droste met IA Akranes het seizoen af met de onverwachte bekerfinale tegen landskampioen Vikingur Reykjavik.