Volledig scherm
Leon de Kogel. © Pro Shots

Leon de Kogel keert terug in de wedstrijdselectie

DEVENTER - Leon de Kogel is weer beschikbaar voor Hans de Koning, maar hij laat de clubtopscorer van het afgelopen seizoen beginnen op de bank voor het uitduel van zaterdag met Heracles (aftrap 18.30 uur).

De trainer van Go Ahead Eagles borduurt voort op de tactiek die hij heeft bedacht voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (1-0). Darren Maatsen fungeert derhalve als centrumspits.
Marcel Ritzmaier is vanwege een schorsing niet van de partij. Zijn plaats wordt ingenomen door Sander Fischer, die er een wedstrijdje brommen op heeft zitten. Norichio Nieveld schuift derhalve door naar het middenveld.
Sébastien Locigno (enkel) en Lars Lambooij (knie en enkel) zijn op de weg terug, maar de wedstrijd in Almelo komt voor hen te vroeg. Zij worden opgetraind voor de thuiswedstrijd van volgende week vrijdag tegen Willem II.
Tom Daemen (bovenbeen), Jerry van Ewijk (enkel) en Chris David (afgescheurde voorste kruisband in linkerknie) blijven langer uit de roulatie.

Opstelling Go Ahead Eagles: Zwarthoed; Groenbast, Fischer, Schenk, Achenteh; Nieveld, Suk, Duits; Antonia, Maatsen, Wolters.