Volledig scherm
De training van Go Ahead Eagles vanmorgen. Foto: Roy Heethaar

Locigno nog aan de kant met verzwikte enkel

DEVENTER - Het is nog zeer twijfelachtig of Sébastien Locigno de wedstrijd van zaterdag tegen FC Twente gaat halen. Dinsdagochtend stond de vleugelverdediger van Go Ahead Eagles kort op het trainingsveld voor wat loopoefeningen.

Locigno, die tegen FC Utrecht als rechtermiddenvelder opereerde in een 3-4-3-formatie, ging afgelopen zaterdag in de Domstad door zijn enkel, waarna hij per brancard het veld verliet.
Onderzoek in het Rijnstate Ziekenhuis, die avond, sloot uit dat er een breukje in het gewricht zit. Hij heeft slechts zijn enkel verzwikt en de medische staf van de Deventer club probeert Locigno, die een sterke indruk maakte in zijn eerste twee optredens in de eredivisie, met de juiste behandelingen tijdig klaar te stomen voor de derby van zaterdag met de Tukkers. In de Adelaarshorst wordt zaterdag om 18.30 uur afgetrapt.
De kans is echter groot dat die wedstrijd nog te vroeg komt voor de 21-jarige Belg. Tijdens partijvormen op de ochtendtraining van woensdag werd de plaats van Locigno bij de beoogde basiself ingenomen door Rochdi Achenteh.