Martens slechts zelden leidsman bij een wedstrijd van GA Eagles

Scheidsrechter Richard Martens heeft maandagavond de leiding tijdens de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen Jong Ajax en Go Ahead Eagles.

Volledig scherm
Richard Martens © BSR Agency

De 34-jarige arbiter uit Rijsbergen wordt op sportcomplex De Toekomst in Amsterdam bijgestaan door zijn assistenten Nanninga en Frijn.
Het is pas de derde maal dat Martens een wedstrijd fluit van GA Eagles. De laatste keer is ook alweer een poosje geleden. Veertien maanden terug floot hij het thuisduel van Deventer ploeg tegen TOP Oss wat met 0-1 verloren ging voor GA Eagles. In 2015 was Martens leidsman bij GA Eagles-Jong Ajax, een wedstrijd die eindigde met een Deventer zege (2-0).  

Voor GA Eagles is Jong Ajax een nieuwe uitdaging. De Amsterdamse beloften staan tweede in de eerste divisie, een plek waar de ploeg van trainer Jack de Gier op aast. GA Eagles pakte na de winterstop al 7 punten uit drie wedstrijden. Ook Jong Ajax is al tien wedstrijden op rij ongeslagen en verloor begin november voor het laatst van FC Volendam. Eerder dit seizoen eindigde het competitietreffen tussen beide clubs in Deventer in een 1-1 gelijkspel.

Het duel in Amsterdam begint maandag om 20.00 uur.