Jaroslav Navratil.
Volledig scherm
Jaroslav Navratil. © Wout van Zoeren

Navrátil en Ngombo terug op veld bij GA Eagles

De kans is groot dat Jaroslav Navrátil en Maecky Ngombo zondagmiddag (aftrap 14.30 uur) gewoon met Go Ahead Eagles in actie kunnen komen tegen Almere City FC.

Het tweetal was vrijdag nog afwezig tijdens de oefensessie, maar maakte zaterdagochtend hun rentree op het trainingsveld bij GA Eagles. Navrátil kampte met klachten aan het bovenbeen nadat hij eerder in de week een tik kreeg. De Tsjechische rechtsbuiten lijkt echter inzetbaar in Flevoland. Dat geldt ook voor spits Ngombo. Hij was afgelopen week ziek, maar maakte in de kleine partijen een scherpe indruk.

Abdat

Trainer Jack de Gier lijkt daarmee tegen Almere City – zijn oude club waar hij als coach debuteerde in het betaalde voetbal - geen wijzigingen door te voeren in zijn aanvalslinie die vorige week ook actief was tegen Jong AZ (1-1). De enige mutatie is de linksback: Elso Brito ontbreekt vanwege interlandverplichtingen met Kaapverdië. Hij wordt vervangen door Nicolas Abdat.

Vermoedelijke opstelling GA Eagles: Verhulst; Mertens, Beukema, Veldmate, Abdat; Corboz, Lieftink, Van der Venne; Navrátil, Ngombo, Berden.