Volledig scherm
Ondanks de blessure van eerste doelman Hobie Verhulst blijft GA Eagles trainen met vier keepers: Oud-Graafschapper Filip Bednarek (tweede van links) doet tijdelijk mee. © Dennis Arentsen

Navrátil kan eerste minuten maken, Bednarek te gast

De kans is groot dat Jaroslav Navrátil dinsdagavond in Twello debuteert voor Go Ahead Eagles. De Tsjechische buitenspeler maakte maandag zijn eerste minuten op het trainingsveld bij de Deventer club.

Navrátil wordt dinsdag eerst nog medisch gekeurd voordat hij eventueel aansluit bij de selectie van GA Eagles voor het duel met Voorwaarts. Tegen de Twellose tweedeklasser speelt GA Eagles de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding. Zaterdag werd met 0-10 gewonnen bij Terwolde. Het duel op sportpark De Laene begint dinsdag om 19.00 uur.

Groenbast

Joey Groenbast is daar nog niet bij. De verdediger kampt nog steeds met een knieblessure, al kreeg hij vorige week in het ziekenhuis wel goed nieuws. Groenbast hoeft geen operatie te ondergaan aan het gewricht en kan de komende weken gaan werken aan zijn terugkeer in de selectie van trainer John Stegeman.  

Bednarek

GA Eagles heeft deze weken een gast op de training. Keeper Filip Bednarek traint de komende periode mee bij de Deventer club om zijn conditie op peil te houden. De oud-Graafschapper heeft nog geen nieuwe club gevonden en vult nu de plek in van Hobie Verhulst. 

De beoogde eerste doelman in Deventer heeft een breukje in de duim en staat zo'n drie weken aan de zijlijn. Bednarek is een bekende van keeperstrainer Sjoerd Woudenberg, maar is niet in beeld om bij GA Eagles aan de slag te gaan als doelman.