Het is onrustig rond de supportersvereniging Go Ahead Eagles na een publicatie op een forum.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is onrustig rond de supportersvereniging Go Ahead Eagles na een publicatie op een forum. © Pro Shots / Ron Jonker

Onrust bij supportersvereniging GA Eagles naar kookpunt: bestuur doet aangifte na zware aantijgingen

Het bestuur van supportersvereniging Go Ahead Eagles doet aangifte van smaad en laster tegen supporter Frank Tijhuis. Oorzaak is een brandbrief vol aantijgingen over vermeende misstanden bij die supportersclub die Tijhuis woensdagavond publiceerde op het supportersforum GA Eagles Digi-supportershome.

8 reacties

 • Roy Wesselink

  3 maanden geleden
  Haal de aantijgingen offline, trek de aangifte in en ga met een objectieve bemiddelaar uit de club met elkaar de spanningen bespreken en los het op, of schuif het tenminste op tot Go Ahead écht veilig is als je club mensen bent weet je welk belang nu groter is, dat van Go Ahead voor de duidelijkheid
 • jan jansen

  3 maanden geleden
  Is Frank een beetje gefrustreerd ?
 • Bart van den Berg

  3 maanden geleden
  Realiseer je wel hoe dit valt bij de vrijwilligers? De club is groot geworden met de gratie van deze vrijwilligers, waardeer dit eens. Of moet het hier worden zoals in de Arena, één en al commercie en de hoofdprijs betalen voor een consumptie.
 • Herman Zielhuis

  3 maanden geleden
  Ga met elkaar in gesprek, zeg. Denk na wat dit met jouw club kan doen. (een Zwollenaar).
 • wim koelewijn

  3 maanden geleden
  Helemaal gelijk ,p.bloemheuvel, teveel tijd..teveel tijd om van alles te verzinnen..vandaar al die "protesten" over van alles en nog wat..dit kan /mag niet(meer) dat kan niet ( meer) ..