Edwin Mulder (l) en Marc Overmars (m) in het seizoen 2011/2012 als bestuurders van GA Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin Mulder (l) en Marc Overmars (m) in het seizoen 2011/2012 als bestuurders van GA Eagles. © archief/Pics United

Oud-collega’s GA Eagles geschokt door Overmars-gate: ‘Verschrikkelijk, ben er ontdaan van’

videoDe breuk tussen Marc Overmars en Ajax na ‘grensoverschrijdende berichten’ naar vrouwelijke collega’s, houdt ook de gemoederen bij oud-collega’s van Go Ahead Eagles bezig. Overmars speelde niet alleen bij de Deventer club, hij was er ook lid van de Raad van Commissarissen. ,,Ik ben wel in shock.’’

4 reacties

 • Henk Renzebrink

  12 maanden geleden
  Ik schaam mij eigenlijk ook voor de mensen die doen voorkomen alsof hij al deze vrouwen verkracht heeft. Ik keur het niet goed wat hij heeft gedaan zonder te weten welke rol deze vrouwen in dit app contact hebben gehad maar graag wel alles binnen de juist proporties blijven zien. Het is niet goed maar er zijn zoveel ergere dingen in het leven dan vieze appjes sturen. Hij wordt nu afgeschilderd als de zwaarste crimineel, nog erger dan een moordenaar. Daar ga ik niet in mee!!
 • Thé vAken

  12 maanden geleden
  Edwin Mulder: “nooit waren er gekke dingen tussen ons”. Híj heeft dus geen foto’s van Overmars gekregen? “Zonder bijbedoelingen sta je dan soms heel dicht bij elkaar” (lijkt me een andere categorie dan ‘dickpics’). Kloten voor die arme vrouwen.
 • J Jager

  12 maanden geleden
  Weer een groep mannen die ontkent dat er een probleem is. Het gedrag van Marc Overmars gaat gewoon alle grenzen voorbij. I.p.v. aandacht voor de slachtoffers is het 'zielig voor die fijne Marc'.
 • Robbert Scholten

  12 maanden geleden
  Ik schaam me als vent dood door het gedrag van zulke malloten,het moet niet gekker worden,ik vind het zo verschrikkelijk gestoord dat je zulk idioot sequeel gedrag vertoont
 1. GA Eagles bouwt door verdiende zege op Fortuna verder aan succesreeks, blessure Kuipers
  wedstrijdverslag
  3

  GA Eagles bouwt door verdiende zege op Fortuna verder aan succes­reeks, blessure Kuipers

  WK-pauze of niet, Go Ahead Eagles weigert de succesreeks die het afgelopen najaar in gang zette, zomaar af te breken. Tegen Fortuna Sittard bleef de ploeg voor de tiende keer op rij ongeslagen in de eredivisie, en belangrijker: er werd ook weer eens gewonnen. Het duel in Limburg was na treffers van Kuipers en Adekanye voor rust feitelijk al gespeeld: 0-2. Smet op de zege was het uitvallen van aanvoerder Kuipers met een elleboogblessure.