Orhan Džepar speelt nog zeker twee seizoenen in de eerste divisie, bij MVV.
Volledig scherm
Orhan Džepar speelt nog zeker twee seizoenen in de eerste divisie, bij MVV. © DCI Media / Sem Wijnhoven

Oud-Eagle Orhan Džepar vindt weer een club in de Keuken Kampioen Divisie

Orhan Džepar blijft in de Keuken Kampioen Divisie spelen. De middenvelder uit Eefde heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij MVV Maastricht, met een optie voor nog een jaar.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 3. Eagles-fan Ton (79) mocht toch stadion in, ondanks falend vaccinatiebewijs: 'Ik was niet de enige’
  PREMIUM

  Eag­les-fan Ton (79) mocht toch stadion in, ondanks falend vaccinatie­be­wijs: 'Ik was niet de enige’

  Zijn vaccinatiebewijs was officieel nog steeds niet op orde. Toch heeft de 79-jarige Ton Klunder uit Deventer zaterdagavond kunnen genieten van een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles, de club waar hij al bijna veertig jaar seizoenkaarthouder van is. Twee weken geleden werd hem juist de toegang tot het stadion ontzegd. ,,Het blijft een fout van het RIVM, niet van mij.”