Wim Woudsma van Go Ahead Eagles baant zich een weg tussen Rinus Israël links en Carry Steinvoort door.
Volledig scherm
Wim Woudsma van Go Ahead Eagles baant zich een weg tussen Rinus Israël links en Carry Steinvoort door. © Jan Drost

Oud-Eagle Wim Woudsma (61) overleden

Voormalig Go Ahead Eagles-speler Wim Woudsma is op 61-jarige leeftijd overleden. Woudsma, boegbeeld in de jaren 80 bij de Deventer club, was ongeneeslijk ziek.

 1. GA Eagles komt met uitgebalanceerde selectie uit zomerse transferperiode: surprises, goudader en een knelpunt
  PREMIUM
  VIDEO

  GA Eagles komt met uitgebalan­ceer­de selectie uit zomerse transferpe­ri­o­de: surprises, goudader en een knelpunt

  De afdeling personeelszaken van Go Ahead Eagles hoeft trainer Kees van Wonderen voorlopig niet meer op zijn kantoor te verwachten. De trainer van de Deventer eredivisionist heeft sinds deze week zijn selectie op nagenoeg alle posities dubbel bezet en is content met zijn keurkorps, waarmee hij gisteren voor de tweede keer in een maand de landsgrenzen overtrok. Na de 0-2 zege op het Belgische Deinze ging Bundesligaclub VfL Bochum nu met dezelfde cijfers voor de bijl.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.