Volledig scherm
Givan Werkhoven. © Erik Pasman

Oud-Eaglesspeler Givan Werkhoven vindt in Helmond Sport nieuwe club

Givan Werkhoven (21) heeft in Helmond Sport een nieuwe club gevonden. De aanvaller speelde afgelopen seizoen nog voor Go Ahead Eagles, maar daar werd begin mei zijn contract per direct ontbonden.

Werkhoven tekent bij Helmond Sport een éénjarig contract. Hij doorliep de jeugdopleiding van GA Eagles en zat de laatste twee seizoen bij de hoofdmacht van de Deventer eerstedivisionist. In maart, vlak voor de wedstrijd tegen FC Twente, werd Werkhoven in Deventer uit de selectie van trainer John Stegeman gezet toen hij voor de vierde keer in ruim een jaar tijd disciplinair werd gestraft. Sinds die tijd trainde de aanvaller apart van de groep. Begin mei werd zijn contract per direct ontbonden.

Werkhoven is blij met zijn nieuwe werkgever: ,,Helmond Sport is een club die goed bij mij past en voor mijn persoonlijke ontwikkeling is dit een goede stap. Ik wil graag wekelijks belangrijk zijn voor het team en de club en daar ga ik hard voor werken”, aldus de voetballer in een verklaring van zijn nieuwe club.