GA Eagles
Volledig scherm
GA Eagles © anp

Oudste jeugd GA Eagles opent seizoen met gevoelig verlies

Go Ahead Eagles O19 heeft een beroerde start van het seizoen achter de rug. De ploeg van trainer Erik Zandstra verloor zaterdagmiddag de eerste wedstrijd in de tweede divisie van het Utrechtse Hercules: 2-4.

Het duel werd gespeeld op sportpark Zuiderlaan in Twello maar van thuisvoordeel voor de oudste jeugdploeg was amper sprake. Tayrell Wouter en Don Gambier scoorden voor GA Eagles O19, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de eerste divisie.

Onder 17

GA Eagles O17 is het seizoen in de tweede divisie A begonnen met een 1-4 zege op Be Quick 1887. In het Groningse Haren was de Deventer ploeg van trainer Ugur Yildirim, vorig seizoen gedegradeerd uit de eerste divisie, te sterk. Gijs Hovius (2), Stan ter Haar, Nick van der Steege zorgden voor de doelpunten van GA Eagles.

Onder 15

GA Eagles O15 is de grootste surprise aan het begin van het seizoen. De afgelopen seizoen gepromoveerde ploeg van trainer Tristan Berghuis won ook het derde duel in de eerste divisie laag. Na zeges op Zeeburgia en Fortuna Sittard was zaterdagmiddag Roda JC met 6-1 de klos. Jorn Hekkert (3), Dries Martens, Ibrahima Kouyate en Finn Steinvoort. Volgende week wacht laagvlieger Quick Boys op de Deventer koploper.

Onder 13

GA Eagles onder 13 zoekt ook na drie speelronden nog steeds naar de eerste overwinning van het seizoen. Zaterdag was FC Volendam met 0-5 veel te sterk voor de jongste Deventer jeugd, die na het gelijkspel tegen Almere City voorlaatste staan in de eerste divisie hoog.