Volledig scherm
Aan de zijde van technisch manager Paul Bosvelt, ondertekende Thomas Verheydt vorig jaar zomer een tweejarig contract bij Go Ahead Eagles. Na één seizoen verkast de spits echter naar Almere City FC. © Dennis Arentsen

Paul Bosvelt: Go Ahead komt niet direct met vervanger voor Verheydt

Go Ahead Eagles bewaart de rust na het vertrek van Thomas Verheydt naar Almere City FC. Er zal niet haastig een vervanger worden aangetrokken voor de Haagse spits, laat technisch manager Paul Bosvelt weten.

,,Dit is ook een moment waarop andere spelers hun kans kunnen grijpen. We willen eerst de huidige selectie de ruimte bieden om zich te bewijzen en niet direct de deur dichtgooien voor bepaalde spelers”, legt Bosvelt uit. ,,Als we vervolgens tot de conclusie komen dat we nog een kwaliteitsinjectie kunnen gebruiken, dan hebben we de financiële mogelijkheden om daarnaar te handelen. Dat geldt niet alleen voor de spitspositie.”

Kaarten nog niet geschud

Daar komt bij dat er in een later stadium wellicht meer mogelijkheden zijn voor Go Ahead. ,,De kaarten zijn nu nog niet geschud bij alle clubs”, erkent Bosvelt. ,,Het kan zijn dat er in de laatste fase van de transferperiode bijvoorbeeld nog spelers vrijkomen die voor ons interessant zijn.”