Het spandoek wat ageert tegen Jan Willem van Dop, algemeen directeur van GA Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
Het spandoek wat ageert tegen Jan Willem van Dop, algemeen directeur van GA Eagles. © Instagram/hooligans from Holland

Pijnlijke spandoeken aan poort van stadion Go Ahead Eagles: ‘Dit tolereren we niet’

UPDATEBij Go Ahead Eagles is woensdagochtend met verbijstering gereageerd op de even pijnlijke als beschamende leuzen die afgelopen nacht op de poorten van stadion De Adelaarshorst zijn gehangen. Vooral algemeen directeur Jan Willem van Dop en hoofd jeugdopleidingen Eric Whittie moeten het ontgelden.

17 reacties

 • kor Flokstra Kor

  8 maanden geleden
  Schandalig om dit soort leuzen te gebruiken lijkt mij niet de weg om een gesprek met het bestuur aan te gaan. Wees een beetje mens en meld je bij het bestuur om Exuses aan te bieden. Als je het ergens niet mee eens bent moet je een persoonlijk gesprek aangaan maar niet schandalige teksten en leuzen ophangen.
 • D. Burger

  8 maanden geleden
  Even een reactie op de opmerking van Jan Willemsen waarom moet een club verdwijnen voor een kleine http://groep.Je bent ook een type die nooit een stadion heb gezien je bent meer bezig met je bloementuintje.Als je vind dat de club moet verdwijnen dan krijg je heel Deventer en omstreken tegen je de rest zijn hier heen verhuisd uit andere delen van ons land en hebben geen gevoel met de stad.Wie in Deventer woont en vind dat de club moet verdwijnen flikker op terug naar de Randstad.
 • Henk Huiskamp

  8 maanden geleden
  Als jullie ballen hebben. Dan meld je je bij Het dagelijks bestuur van Eagles en van Dop en Whittie en biedt je je excuses aan .maar dat lef hebben ze niet . losers.......
 • Jan Willemsen

  8 maanden geleden
  Tijd om de club te beëindigen, zulke uitingen zijn niet te tolereren. Harde reactie werkt.
 • Peter van den Noort

  8 maanden geleden
  Veeg gewoon vak 17 en 19 leeg van deze hooligans, laat de personen met stadionverbod er nooit meer in en bij eerste misdraging van nieuwe supporters stadionverbod, boete en vergoeden van de kosten politie-inzet en eventuele vernielingen. Ben er klaar mee dat we als gemeenschap voor deze idioten opdraaien.
 1. Wil GA Eagles weer ver komen in de beker, dan moet het zich eerst ontdoen van Heracles: ‘Zij hebben eredivisiewaardige selectie’
  PREMIUM
  voorbeschouwing

  Wil GA Eagles weer ver komen in de beker, dan moet het zich eerst ontdoen van Heracles: ‘Zij hebben eredivisie­waar­di­ge selectie’

  Volgende halte voor Go Ahead Eagles in een bomvolle januarimaand: Almelo. Het Overijsselse treffen met Heracles in de tweede ronde van de KNVB-beker is op voorhand interessant. ,,Dat er het stickertje ‘beker’ op zit, betekent niet dat dit voor ons geen belangrijke wedstrijd is”, weet René Hake, trainer van de Deventenaren.