Het spandoek wat ageert tegen Jan Willem van Dop, algemeen directeur van GA Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
Het spandoek wat ageert tegen Jan Willem van Dop, algemeen directeur van GA Eagles. © Instagram/hooligans from Holland

Pijnlijke spandoeken aan poort van stadion Go Ahead Eagles: ‘Dit tolereren we niet’

UPDATEBij Go Ahead Eagles is woensdagochtend met verbijstering gereageerd op de even pijnlijke als beschamende leuzen die afgelopen nacht op de poorten van stadion De Adelaarshorst zijn gehangen. Vooral algemeen directeur Jan Willem van Dop en hoofd jeugdopleidingen Eric Whittie moeten het ontgelden.

17 reacties

 • kor Flokstra Kor

  1 jaar geleden
  Schandalig om dit soort leuzen te gebruiken lijkt mij niet de weg om een gesprek met het bestuur aan te gaan. Wees een beetje mens en meld je bij het bestuur om Exuses aan te bieden. Als je het ergens niet mee eens bent moet je een persoonlijk gesprek aangaan maar niet schandalige teksten en leuzen ophangen.
 • D. Burger

  1 jaar geleden
  Even een reactie op de opmerking van Jan Willemsen waarom moet een club verdwijnen voor een kleine http://groep.Je bent ook een type die nooit een stadion heb gezien je bent meer bezig met je bloementuintje.Als je vind dat de club moet verdwijnen dan krijg je heel Deventer en omstreken tegen je de rest zijn hier heen verhuisd uit andere delen van ons land en hebben geen gevoel met de stad.Wie in Deventer woont en vind dat de club moet verdwijnen flikker op terug naar de Randstad.
 • Henk Huiskamp

  1 jaar geleden
  Als jullie ballen hebben. Dan meld je je bij Het dagelijks bestuur van Eagles en van Dop en Whittie en biedt je je excuses aan .maar dat lef hebben ze niet . losers.......
 • Jan Willemsen

  1 jaar geleden
  Tijd om de club te beëindigen, zulke uitingen zijn niet te tolereren. Harde reactie werkt.
 • Peter van den Noort

  1 jaar geleden
  Veeg gewoon vak 17 en 19 leeg van deze hooligans, laat de personen met stadionverbod er nooit meer in en bij eerste misdraging van nieuwe supporters stadionverbod, boete en vergoeden van de kosten politie-inzet en eventuele vernielingen. Ben er klaar mee dat we als gemeenschap voor deze idioten opdraaien.
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?