Volledig scherm
Jack de Gier © BSR Agency

POLL | Trainers De Gier en De Jong op kandidatenlijst van GA Eagles

POLLTrainer John Stegeman heeft de poort van De Adelaarshorst nog niet achter zich gesloten, of het grote speculeren over de opvolging is begonnen. Jean-Paul de Jong en Jack de Gier staan op de kandidatenlijst van Go Ahead Eagles.

Jack de Gier is oud-spits van Go Ahead en kent de Deventer club. Ook werkte hij eerder bij Almere City met Marco Heering als assistent-trainer.

Jean-Paul de Jong voetbalde bij FC Utrecht en in Duitsland bij Bielefeld en Osnabrück. Ook heeft hij een verleden als trainer bij FC Eindhoven en FC Utrecht. Via die laatste club kent De Jong ook Jan Willem van Dop, huidige algemeen directeur van GA Eagles.

Achter het duo zijn ook mannen als Robert Molenaar (ex-Volendam en Roda JC) en Ruud Brood (ex-NEC, RKC en NAC) op de trainersmarkt. Of zou Go Ahead gaan verrassen en John van ’t Schip als gewezen PEC Zwolle-coach naar Deventer halen?

Poll

Wie moet de nieuwe trainer worden van GA Eagles:

 • Jack de Gier (32%)
 • Jean-Paul de Jong (17%)
 • Robert Molenaar (5%)
 • Ruud Brood (7%)
 • Mario Been (13%)
 • John van ’t Schip (26%)
3138 stemmen
Volledig scherm
Jean-Paul de Jong © Ronald Hoogendoorn
 1. Elso Brito in STIFTEN: regenachtig Nederland in plaats van Afrikaanse zon, maar terugkeer bij oude liefde
  VIDEO

  Brito in STIFTEN: regenach­tig Nederland in plaats van Afrikaanse zon, maar terugkeer bij oude liefde

  Elso Brito had de wedstrijd tegen Telstar van zondag rood omcirkeld in zijn agenda. Zijn oude club heeft een bijzonder plekje in het voetbalhart, al had hij de uitbeurt met Go Ahead Eagles in Velsen-Zuid graag ingeruild voor een stek in de nationale ploeg van Kaapverdië. ,,Uitkomen voor je land is een van de mooiste dingen die er voor een voetballer zijn’’, zegt Brito in Stentors videorubriek Stiften.