Isac Lidberg wordt op de training in Terwolde achtervolgd door Ragnar Oratmangoen. De nieuwe Zweedse spits van GA Eagles laat weten een plaag te willen zijn voor de defensie van tegenstanders.
Volledig scherm
PREMIUM
Isac Lidberg wordt op de training in Terwolde achtervolgd door Ragnar Oratmangoen. De nieuwe Zweedse spits van GA Eagles laat weten een plaag te willen zijn voor de defensie van tegenstanders. © Wout van Zoeren

Rijzige Zweedse GA Eagles-spits Lidberg wil plaag zijn voor verdedigers

interviewLang en blond, typisch Zweeds zou je bijna zeggen, zodra je Isac Lidberg ziet. De nieuwe spits van Go Ahead Eagles vormt een flink contrast met de laatste Zweed in Deventer dienst, de kleine Adrian Edqvist, die twee seizoenen geleden dartelde aan de zijlijn. Lidberg is meer een type centrumspits, al bekent hij ondanks zijn lengte niet per se door de lucht bediend te willen worden. ,,Ik speel liever snel over de grond.”

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.