Volledig scherm
Logo GA Eagles © Dennis Arentsen

Selectie GA Eagles wacht fans diep in de nacht op in stadion

Bij onvrede over de negatieve resultaten van een voetbalclub zoeken supporters regelmatig hun heil in het opwachten van de spelersbus na een uitwedstrijd. Van vrijdag op zaterdagnacht gebeurde in Deventer het tegenovergestelde. 

De spelers en stafleden van Go Ahead Eagles besloten na terugkeer uit Maastricht, waar een paar uur eerder dankzij treffers van Richard van der Venne en Maarten Pouwels met 1-2 was gewonnen, te wachten op de supportersbussen met de 199 meegereisde fans als dank voor hun verbale steun in Zuid-Limburg. De aanhang werd rond 01.15 uur in het supportershome van De Adelaarshorst na de derde zege op rij onthaald op een klein feestje met hun helden. 

  1. Elso Brito in STIFTEN: regenachtig Nederland in plaats van Afrikaanse zon, maar terugkeer bij oude liefde
    VIDEO

    Brito in STIFTEN: regenach­tig Nederland in plaats van Afrikaanse zon, maar terugkeer bij oude liefde

    Elso Brito had de wedstrijd tegen Telstar van zondag rood omcirkeld in zijn agenda. Zijn oude club heeft een bijzonder plekje in het voetbalhart, al had hij de uitbeurt met Go Ahead Eagles in Velsen-Zuid graag ingeruild voor een stek in de nationale ploeg van Kaapverdië. ,,Uitkomen voor je land is een van de mooiste dingen die er voor een voetballer zijn’’, zegt Brito in Stentors videorubriek Stiften.