Het is beslist: GA Eagles viert de 0-2.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is beslist: GA Eagles viert de 0-2. © Pro Shots / Ron Baltus

Slordig GA Eagles houdt traditie in ere en wandelt op gemakje tweede ronde van de beker binnen

Het oogde soms haast als een wandeling in het park. Ook met vier nieuwe gezichten in de basisformatie kende het slordige Go Ahead Eagles gisteravond in de eerste ronde van de KNVB-beker niet bijster veel moeite met eerstedivisionist Almere City (0-2 winst). 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Hans Stempher maakt unieke puzzel over ruim 100 jaar Vetkampstraat: ‘Was zelf net niet goed genoeg om erop te staan’
  PREMIUM

  Hans Stempher maakt unieke puzzel over ruim 100 jaar Vetkamp­straat: ‘Was zelf net niet goed genoeg om erop te staan’

  Deventenaar Hans Stempher is dol op drie dingen: zijn stad, tekenen en geschiedenis. Dat leverde eerder al de Deventer Activiteiten Puzzel (2003) en de Deventer Geschiedenispuzzel (2019) op. De liefde voor voetbalclub Go Ahead Eagles zit nu verwerkt in zijn nieuwste puzzel: 101 jaar Vetkampstraat. Met een beetje geluk had hij zichzelf er bij kunnen tekenen. ,,Maar legende František Fadrhonc vond me niet goed genoeg.”