Volledig scherm
GA Eagles-speler Gino Bosz (m) kopt op doel in het duel met Terwolde van 2018. © Erik Pasman

Terwolde strikt versterkingen voor oefenduel met GA Eagles

De eerste oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles in de voorbereiding op het nieuwe seizoen is traditioneel die tegen de amateurs van Terwolde. Net als vorig jaar wordt de vijfdeklasser aangevuld met spelers van amateurclubs uit de regio.

Terwolde stuit komende zaterdag 29 juni om 19.00 uur op de Deventer profs. Op sportpark de Woldermarck heeft de gastvrije dorpsclub de beschikking over elf gastspelers uit de regio, die de selectie van Terwolde versterken tegen GA Eagles. Terwolde zelf levert ook een twaalftal voetballers aan het streekteam.

Selectie streekteam Terwolde:

Thijs van Broekhuizen, Jurriën Kamphuis, Rick Bredenoort, Thomas Leurink, Koen Appelo, Edwin Dommerholt, Peter Roeterd, Max van Gerrevink, Damian Verwey, Yannick Zeisseink, Sem Gerritsen, Jurre Lueks (allen Terwolde), Tim Evers (Twello), Bart Wippert (Activia),Ruud Kamphorst (V en L), Ruben Wientjes (Teuge), Paul van Bussel (Oene), Wouter van Amersfoort (Emst), Mathijs van Schootbrugge (EZC), Melvin Balk (KCVO),Sam Luijkx (Vaassen), Koen Logen, Lars Krijgsman (beiden Epe).