Volledig scherm
Algemeen directeur Hans de Vroome (Go Ahead Eagles) met Fabian Dolman en Hans Dolman van hoofdsponsor Thermen Bussloo met de drie nieuwe shirts voor komend seizoen © Jeffrey Hurenkamp

Thermen Bussloo blijft hoofdsponsor van GA Eagles

Thermen Bussloo blijft aan als hoofdsponsor aan Go Ahead Eagles. De geldschieter begint daarmee aan het derde jaar als shirtsponsor van de Deventer club. 

GA Eagles is content met het vertrouwen dat Thermen Bussloo in de club heeft uitgesproken. Algemeen directeur Jan Willem van Dop: ,,Het spreekt Go Ahead Eagles erg aan dat we een regionale partner met landelijke allure op ons wedstrijdshirt hebben staan. Bovendien kunnen Go Ahead Eagles en Thermen Bussloo samen terugkijken op een mooi seizoen waarin sprake was van echt partnership. Het behoeft dan ook weinig uitleg dat we bij Go Ahead Eagles zeer blij zijn met de verlenging van onze samenwerking.”

Fabian Dolman, directeur van familiebedrijf, laat het aanblijven als hoofdsponsor niet afhangen van de mogelijke promotie naar de eredivisie. ,,Wij blijven Go Ahead Eagles dan ook als hoofdsponsor steunen, ongeacht of de club volgend seizoen in de Eerste Divisie of de Eredivisie speelt. Al zou promotie naar de Eredivisie natuurlijk wel een extra bonus zijn en nóg beter passen bij het vergroten van onze landelijke bekendheid.”