Oliver Edvardsen, Sylla Sow en Willum Willumsson (vlnr) vieren een feestje, zoals Go Ahead Eagles dat de laatste acht wedstrijden elke keer kon doen en zoals dat in het vervolg van de competitie nog wel eens veel vaker zou kunnen gebeuren.
Volledig scherm
PREMIUM
Oliver Edvardsen, Sylla Sow en Willum Willumsson (vlnr) vieren een feestje, zoals Go Ahead Eagles dat de laatste acht wedstrijden elke keer kon doen en zoals dat in het vervolg van de competitie nog wel eens veel vaker zou kunnen gebeuren. © Pro Shots / Erik Pasman

Valse start, fluitconcertje, rust en wederopstanding: Go Ahead Eagles beklimt de berg en heeft fraai uitzicht

Met voor de WK- en winterpauze alleen nog het thuisduel met Vitesse lijkt duidelijk dat Go Ahead Eagles volgende maand met een redelijk gerust hart aan de kerstdis zit. En dat na een allerminst florissant begin van het seizoen. Hoe kwam het dan toch zover? En zit er nog meer in het vat?

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?