Volledig scherm

Vios Vaassen niet opgewassen tegen Jong Go Ahead Eagles

VAASSEN - Zaterdagtweedeklasser Vios Vaassen verloor dinsdagavond met 0-7 van Jong Go Ahead Eagles. In het oefenduel op het sportpark aan de Woestijnweg in Vaassen voerden de bezoekers uit Deventer voortdurend de boventoon.

Na een kwartier spelen werd de score namens de beloften van Go Ahead Eagles geopend door vleugelaanvaller Mohamed Hamdaoui. Hij schoot via een vrije trap raak in de rechterbenedenhoek. Teamgenoten Teije ten Den en de in Apeldoorn geboren Givan Werkhoven zorgden voor een 0-3 ruststand. In de tweede helft vond Werkhoven twee keer het net. Ten Den en Orhan Dzepar waren verantwoordelijk voor de andere treffers. De Beekbergse doelman van Jong Go Ahead Eagles, Steven van Dijk, beleefde na rust een eenvoudige avond. Op een paar terugspeelballen na had hij niets te doen.

Vios Vaassen had tegen Jong Go Ahead Eagles dan ook weinig in te brengen. Spits Erik Koldenhof en de nieuwe verdediger Jacco Verstraten - overgekomen van Albatross uit Ugchelen - werden in de eerste helft wel in stelling gebracht, maar echt groot gevaar voor het doel van de Deventenaren bleef negentig minuten lang uit.

Vios Vaassen - Jong Go Ahead Eagles 0-7 (0-3). 15. Mohamed Hamdaoui 0-1, 31. Teije ten Den 0-2, 40. Givan Werkhoven 0-3, 74. Orhan Dzepar 0-4, 75. Ten Den 0-5, 80. Werkhoven 0-6, 86. Werkhoven 0-7.