Volledig scherm
Stadion De Adelaarshorst, 01-10-2016, Uitslag 3-0, GA Eagles speler Sinan Bytyqi viert de overwinning na afloop © Pro Shots / Erik Pasman

Voorzitter Lugt verwacht Bytyqi niet terug bij Go Ahead Eagles

DEVENTER - Sinan Bytyqi keert waarschijnlijk niet meer terug bij Go Ahead Eagles. Die verwachting sprak voorzitter Edwin Lugt vanavond uit tijdens de nieuwjaarsborrel in de business lounge van De Adelaarshorst.

De huurling van Manchester City raakte in oktober geblesseerd aan zijn enkel, en werd daarop teruggehaald door de Engelse topclub. In Manchester werd vorige maand een hartkwaal geconstateerd bij de aanvallende middenvelder. Sindsdien is nog altijd niet duidelijk of en wanneer hij medisch fit verklaard zal worden. ,,De zaak ligt nog altijd bij de specialisten", legt Lugt uit. ,,Wij wachten nog altijd op een definitief oordeel. Wij kunnen verder niets doen, maar moeten wel verder met onze ploeg natuurlijk. Wij hebben ons ook op zijn positie versterkt. Ik verwacht dan ook niet dat hij nog terugkeert bij ons."

Dat blijkt ook uit het opstellingsformulier van Go Ahead Eagles. Arsenal-huurling Daniel Crowley, die plaats neemt op de bank, heeft in Deventer rugnummer 7 gekregen. Hij neemt het rugnummer over van Bytyqi, die begin dit seizoen vier wedstrijden met '7' speelde.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement