Vuurwerk gooien, stoelen het veld op: derby tussen Go Ahead Eagles en FC Twente tijdelijk gestaakt

met videoDe Derby van het Oosten tussen Go Ahead Eagles en FC Twente is zondagmiddag stilgelegd door onrust op de tribune. In de hoek bij het uitvak werd met vuurwerk gegooid en vlogen er stoeltjes van de tribune het veld op.

8 reacties

 • Roelof Jan Stock

  4 maanden geleden
  Nou Elly Verrips dan zouden heel wat clubs niet meer toegelaten mogen worden in stadions.Waaronder Heracles-Willem ll-Feyenoord en ga zo maar door.
 • Arend Van Faassen

  4 maanden geleden
  @André Eggerding, u leest misschien selectief en bent nooit bij een voetbalwedstrijd geweest neem ik aan. Er is ook een artikel over de onlusten buiten het stadion waar ME en politie waren. En over het algemeen is er ook vaak politie in het stadion aanwezig.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  @ Arend van Faassen,de clubs zijn verantwoordelijk voor de veiligheid binnen het stadion. Is er buiten het stadion politie ingezet? De kapotte stoeltjes worden op Twente verhaald.
 • Arend Van Faassen

  4 maanden geleden
  Lekker gezellig voetbal kijken. Wie betaald alle politieinzet?
 • Willem van Hattem

  4 maanden geleden
  Jammer dat een deel van die Tukkers niet tegen hun verlies kan. Uithuilen en weer doorgaan.
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.