Bianca Tibboel uit Emmeloord bij haar voorraadkast. ,,Ik ga in principe één keer per week naar de supermarkt en koop dan alles wat ik nodig heb.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Bianca Tibboel uit Emmeloord bij haar voorraadkast. ,,Ik ga in principe één keer per week naar de supermarkt en koop dan alles wat ik nodig heb.’’ © Foto Freddy Schinkel

Bianca (46) houdt hoofd boven water dankzij stichting: ‘Mijn dochters eten volwassen porties’

De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we vooral in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Bianca Tibboel (46) woont met haar twee dochters in Emmeloord, maar het lukt haar niet altijd meer om de eindjes aan elkaar te knopen. Sinds kort krijgt ze hulp.

3 reacties

 • P. Bloemheuvel

  3 maanden geleden
  Da s een ongezond voorraadkastje. Om op zeg
 • a Janssen

  3 maanden geleden
  Mensen met weinig inkomen moeten geen eigen huisdieren nemen. In hun balans is geen geld over voor voer, grit, inentingen, dierenarts (calamiteiten) en crematie van het huisdier. Reken eens (zonder emoties) uit hoeveel geld je huisdier kost per maand. Geldt ook voor mensen met vissen/cavia's/vogels. Ik zie op de foto een doos van 12 stuks kattenvoer staan van 4,29. Dat is met 2 katten 1 warme maaltijd voor het gezin per 6 dagen. Maak die rekensom eens en trek conclusies.
 • Mevr. de Groot

  3 maanden geleden
  In de voorraadkast staan verschillende soorten koekjes, snoep, tic tacs, pepernoten, spekjes e.d. Misschien een idee om die artikelen te skippen en in plaats ervan fruit te kopen?