Helène van Gaalen komt met andere boodschappen bij de auto aan dan op haar lijstje stonden omdat ze allemaal aanbiedingen heeft genomen. ‘Veldsla was oude prijs, maar ze doen misschien minder sla in het zakje'.
Volledig scherm
PREMIUM
Helène van Gaalen komt met andere boodschappen bij de auto aan dan op haar lijstje stonden omdat ze allemaal aanbiedingen heeft genomen. ‘Veldsla was oude prijs, maar ze doen misschien minder sla in het zakje'. © Frank Jansen

Een klein tasje boodschappen voor de hoofdprijs, klanten schrikken zich rot van hoge bedragen op kassabon

Ook al zo geschrokken van het bedrag op de kassabon van de supermarkt? Twee tassen niks bijzonders om te eten voor een aantal dagen, zonder dure producten als wasmiddel of blikjes frisdrank en toch 89 euro afrekenen. ‘Deze crackers van een huismerk van 79 cent zijn nu 1,09 euro.’ 

25 reacties

 • E. Lentekind

  4 maanden geleden
  Dat bedoel ik: tering naar de nering zetten en niet zo janken.
 • Sina Hogeboom

  4 maanden geleden
  Ja meneer Klomp er zijn mensen met een uitkering dankzij de regering!! Daardoor hoeft alles niet mega duur te zijn!! Hello too die ander zijde van die grenze!!
 • Eric Moll

  4 maanden geleden
  Nog even en de hoge prijzen zijn te hoog. Dan worden alle te dure producten niet meer gekocht, koopt men alleen de 'bare essentials'. Dan blijven binnenlandse afzet, omzet en winst achter, dan gaan producenten huilen en klagen, maar de salarissen verhogen? Dat nooit! Rutte heeft al vaker bewezen schijt te hebben aan gewone mensen en hun zorgen, laat staan aan uitkeringsgerechtigden. Ook nu blijkt dat weer, helemaal door de geplande en schandelijke ontkoppeling van AOW en minimumloon.
 • Henk Koops

  4 maanden geleden
  Meneer Rutten heeft het te pas en te onpas over maatregelen die niet kunnen omdat de wet dit niet toestaat. Laat nou in de wet staan, dat de AOW gekoppeld is aan het wettelijk minimum loon, maar nou heeft meneer Rutte geen boodschap aan de wet, net zoals de rechtse regering die zomaar een greep in de pensioenpot kon doen!! Helaas moeten HEELVEEL kiezers op Rutten nu konstateren, dat ze er weer ingeluisd zijn door de mooie praatjes en glimlach van onze premier!!!
 • Yvonne Veld

  4 maanden geleden
  H. Klomp: Ik heb 38 jaar (de pleuris) gewerkt waarvan de laatste 20 jaar met toenemende lichamelijke beperking. Heb mij zelden ziekgemeld omdat ik graag wilde werken en hart had voor de "zaak" ondanks dat ik een hork van een werkgever had. Ben jaren over de grenzen van mijn kunnen gegaan omdat ik mijn hand niet op wilde houden. Totdat je lijf echt zegt van tot hier en niet verder en je internist zegt van je moet nu echt gaan minderen anders wordt het je dood. Ik wil wel een weekje met je ruilen.