Oplichters misbruikten de naam van het bedrijf van Mark Vermeulen. Ze hebben duizenden euro’s van mogelijk tientallen gedupeerden afgetroggeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Oplichters misbruikten de naam van het bedrijf van Mark Vermeulen. Ze hebben duizenden euro’s van mogelijk tientallen gedupeerden afgetroggeld. © Frank de Roo

Elektricien Mark in recensies bestempeld als oplichter, maar is zélf dupe van genadeloze fraudeur

Brutale oplichters die zich voordoen als elektriciens, jouw bedrijfsnaam gebruiken en vervolgens rekeningen van duizenden euro’s presenteren aan onwetende klanten na een spoedklus. Het overkwam Mark Vermeulen uit Oostvoorne. Malafide nepelektriciens misbruikten de naam van zijn bedrijf, Elektro Vermeulen, en maakten daarmee mogelijk tientallen slachtoffers.

 1. Zonnepanelen van Gerrit (57) zorgden voor een record, maar nog meer investeren vindt hij ‘best spannend’
  PREMIUM
  Mijn energierekening
  2

  Zonnepane­len van Gerrit (57) zorgden voor een record, maar nog meer investeren vindt hij ‘best spannend’

  De energiecrisis is enigszins tot bedaren gekomen. Toch zijn de energieprijzen nog historisch hoog. Wat hebben we van deze crisis geleerd, wat doen we sindsdien anders? Gerrit Aalderink is bovengemiddeld geïnteresseerd in duurzame innovaties, maar kijkt de komende tijd nog even de kat uit de boom. ,,De ontwikkelingen gaan zo hard, systemen zijn al snel weer achterhaald.”
  Borculo