Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Janneke maakte grote fout met dakkapel en leerde: ga nooit af op advies van een expert

GeldflatersIedereen maakt wel eens een fout waar kleine of soms grote financiële gevolgen aan kleven. In deze reeks vertellen mensen over hun geldflater. Deze week Janneke van den Brink (40) die 4000 euro extra kosten moet maken, nadat ze zonder vergunning een dakkapel liet plaatsen.

6 reacties

 • evert de Boer

  2 maanden geleden
  Volgens mij is de stelling dat je niet op een expert moet vertrouwen onjuist. Je mag verwachten dat een aannemer een expert is in zijn vakgebied (helaas is dat ook niet altijd het geval) maar hij is zeker geen expert op het gebied van vergunningverlening. Als de woningeigenaren een expert op vergunningverlening hadden geraadpleegd was de kans dat deze situatie was ontstaan een heel stuk kleiner geweest.
 • Willem Den boer

  2 maanden geleden
  Minuutje of wat op internet en je weet dat toch !
 • Dik Vriezekolk

  2 maanden geleden
  Gelukkig betreft het hier een huisjesmelker en geen armlastig gezin.
 • Bob Buckmann

  2 maanden geleden
  Met alle respect, Janneke, maar als dit al fout gaan en jullie willen dit pand gaan verhuren, dan ben ik benieuwd wat jullie allemaal gaan meemaken met huurders en of jullie dat wel trekken. Dat zijn namelijk allemaal verhalen die jullie niet leuk gaan vinden en waarbij de huurder ook nog eens grootdeels in het gelijk staat.
 • R. Veldhuis

  2 maanden geleden
  Wat ik niet snap is dat de regels veranderen. De voorkant is altijd vergunningsplichtig. Het enige wat een indicatie kan zijn dat het goed is als meer mensen aan de voorkant een dakkappel hebben. Overigens makkelijk te controleren met internet.