Na kindertijd in jeugdzorg volgde onverwachte rekening: Thomas moet 8800 euro betalen

Na een kindertijd in jeugdzorg had Thomas van den Berg zijn leven eindelijk bijna op de rails. Toen bleek hij ongemerkt een schuld van duizenden euro’s opgebouwd te hebben. Thomas vecht zijn schuld aan, maar de instantie komt hem nauwelijks tegemoet.

6 reacties

 • Jarno Wolters

  1 jaar geleden
  Auke de jager ga hulp zoeken
 • Evie Van Zeist

  1 jaar geleden
  @Auke: bent een vent (daar ga ik gezien je naam tenminste van uit) en vertel wat je te vertellen hebt. Kun, wil of durf (?) je dat niet laat een reactie een volgende keer dan achterwege.
 • Gé de Leeuw

  1 jaar geleden
  De hele overheid inclusief rechtelijke macht is in de top totaal verrot. Allemaal vriendjes politiek. Stapelen fout op fout en wordt niets aan gedaan. Maakt jij een fout wordt je meteen zwaar gestraft.
 • Roel Akkerman

  1 jaar geleden
  Het zogenaamde sociale toeslagensysteem in Nederland, is door en door verrot. Maar is ozo moeilijk te doorbreken door dat de "almachtige" overheid niet voor rede vatbaar is. De hele constructie deugt niet. Niet bij de kinderbijslag, niet bij het kind gebonden toeslag, zorgtoeslag, kinderopvang toeslag en studiefinanciering . Voor al die regelingen moet de terugbetaal verplichting er af, de overheid moet vooraf vaststellen waar iemand recht op heeft.
 • BRAM van Enckevort

  1 jaar geleden
  Bij de belastingdienst zal gejuigd worden als ze dit lezen: ze zijn niet de enige overheidsinstantie die aan machtsmisbruik doet... dit zal ongetwijfeld geen incident zijn en dus ku je dit nu al bestempelen als een tweede toeslagenaffaire, alleen nog stapje erger, nl over de rug van kinderen. En ook weer een bewijs dat de jeugdzorg in NL schandalig slecht is geregeld en de komende bezuinigingen desastreuze gevolgen zullen hebben.