Getty Images/Westend61
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/Westend61

Nu alles duurder wordt: zo kick je af van alsmaar geld uit willen geven

We willen weer leuke dingen doen met ons geld: reizen, festivals. Maar tegelijkertijd moeten we gezien de inflatie op de kleintjes letten. Tijd om af te kicken van alsmaar méér willen, zeggen experts Erik Franck en Malaika Brengman: ,,Weet dat een aankoopimpuls in de praktijk na een kwartiertje overwaait.’’

3 reacties

 • Harmen Brouwer

  1 maand geleden
  Wat ook helpt bij het afkicken van geld uitgeven: de veehouderij in Nederland halveren. Wanneer melk 3€ per pak kost en een blok kaas €15 komt 80% van de Nederlanders niet meer hoger dan de eerste trede in de piramide van Maslow. Wellicht dat de Nederlander dan de voedselproducenten/boeren in ons land op waarde schatten.
 • D Dijkhof

  1 maand geleden
  Men heeft het in dit artikel weer over een luxe probleem. Want veel burgers hebben niet genoeg eten en drinken en geen veilig dak boven je hoofd. Minder geld te besteden hebben betekent voor deze burgers je medicijnen niet kunnen ophalen, niet naar de tandarts kunnen etc.
 • E. Scholten

  1 maand geleden
  Jammer dat de Nederlandse taal zo armoedig is, dat we een bak vol Engelse kreten nodig hebben, om te vertellen wat we duidelijk willen maken.