Pokémonkaarten zijn geld waard: ‘Komende jaren is elke euro die je investeert goed besteed’

VIDEOUit cijfers van bol.com blijkt dat ‘Pokémon’ de belangrijkste zoekterm was in het derde kwartaal van dit jaar. De hype is ongekend en duurt al 25 jaar voort. Oude kaarten zijn soms honderden of zelfs duizenden euro’s waard.

 1. Biologisch eten komt Alex (53) duur te staan. Hij moet 40.000 euro terugbetalen aan bijstand: ‘Ik wil geen gif eten’
  PREMIUM
  11

  Biologisch eten komt Alex (53) duur te staan. Hij moet 40.000 euro terugbeta­len aan bijstand: ‘Ik wil geen gif eten’

  Veel wind in de zeilen heeft Alex van der Made in het leven niet gehad. Hij kampt met een sociale angststoornis, belandde meermaals in de crisisopvang en kan door de mentale problemen geen fulltime baan aan. De terugvordering van 40.000 euro aan bijstandsgeld door de gemeente Rotterdam dreigt hem nu, zoals de 53-jarige het omschrijft, ‘het ravijn in te trappen'.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  6

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?